4. Fryseliste

Download fryseliste-skabelon (Word).

Eksempel:

Frostvarer   Antal  Mængde Dato
Bælgfrugter Røde bønner
Kikærter
5
2
300 g
300 g
3.1.15
15.12.14
Dej – rå og bagt Tærtedej 3 1 tærte 3.11.14
Diverse Andefedt 5 glas 4.12.14
Fisk og skaldyr  Rejer 2 250 g 3.11.14
Frugt/Saft Blåbær
Æbler
5
2
250 g
500 g
1.09.14
10.10.14
Grøntsager                                    Grønne bønner
Spinat
Ærter
1
1
1
400 g
400 g
400 g
12.10.14
12.10.14
12.10.14
Krydderurter Persille 1 150 g 15.09.14
Kød Kylling
Lammeculotte
Lammekoteletter
Lammebov m/ben
Flankesteg
Okse, hakket
Skinkesteg
Stegeben
1
1
2
11
2
2
1
2 lår
400 g
2 stk
2000 g
600 g
400 g
1000 g
pose
4.1.15
4.9.14
4.9.14
4.9.14
4.9.14
4.1.15
4.9.14
4.9.14
Mælkeprodukter Revet ost 1 150 g 29.12.14
Røde ris/vilde ris Kogte røde ris 2 200 g 20.11.14
Tilberedte retter med kød og/eller grøntsager Basiskødsovs 2 500 g 20.11.14