Marcipan/chokolade marengs med bær

Marcipanmaranges m bær

4 – 6 personer

1 dl æggehvide
1/2 tsk eddike
150 g flormelis
125 g marcipan
50 g mørk chokolade
1/4 l piskefløde til flødeskum (evt. laktosefri)
1/2 kg jordbær
300 g blåbær
Lidt flormelis til pynt

Pisk æggehvider, eddike og halvdelen af flormelisen til stift skum.
Vend resten af flormelisen i og pisk videre til det er stift igen.
Riv marcipanen og hak chokoladen groft og vend det hurtigt i marengs-massen.
Læg marengsen på en bageplade med bagepapir. Bred det ud til en diameter på 20-25 cm.
Bag i 30 – 40 min ved 150 grader, så den er sej og karamelagtig i midten. Sæt marengsen til afkøling på en rist.

Lige inden servering pyntes med flødeskum og de rengjorte bær.
Drys med flormelis over bærrene.

(Lea)