4 personer:
200g rejer
2 æbler
1 mango
8 spsk æbleeddike
2 cm ingefær – skrællet og revet
2 limeblade
2spsk sukker
1 tsk salt
frisk koriander eller basilikum
2 friske æbler skrælles og skæres i små firkanter og lægges i en skål
Overhældes med 4 spsk æbleeddike
1 mango skrælles og skæres i små firkanter som æblerne
Mango, limeblade, revet ingefær, salt og sukker og 4 spsk eddike koges i 5 minutter
Æbler og resten af æbleeddiken (4 spsk) tilsættes og koges med i 4 minutter
Det hele lægges i en skål eller boks og køles.
Servering
Læg blandingen på portionstallerkener (ca. 3-4 spsk til hver portion)
Læg kolde kogte rejer (gerne store rejer) over.
Pynt med frisk eller frosset koriander.
Mette og Anette
Med inspiration fra Padaria, Restaurant i Sesimbra