6 søtungefiletter
6 petits chevres doux
1/2 rød chilli
1/2 lime
1/2 skalotteløg
Hvidvin
Salt, peber
Tilbehør:
2.5 dl hvedekærner
1 løg
Julesalat
Hjertesalat
Avocado
Dressing:
Hvidvinseddike
Olivenolie
Groft sennep
Salt, peber
Revet limeskal, limesaft, finthk. skalotteløg og chilli røres sammen og krydres med salt og peber.
En skefuld lægges ind i søtungefiletterne og de rulles og lægges i et ildfast fad. Gedeosten fordeles ovenpå fisken. Hvidvin tilsættes. Fiskene sættes i ovnen ved 175 grader i 15-20 min.
Kærnerne koges sammen med løg i 25 min. og afkøles. Salaten snittes og avocadoen skæres i tern. Dressingen røres sammen og blandes i salaten.
Server evt. med groft brød til.
(Anette)