Mandel-muffins

12 – 16 stk.
100 g mandler
200 g hvedemel
1 tsk bagepulver
200 g smør
200 g sukker
4 æg
korn af 1 vaniljestang
fintrevet skal af 1 økologisk citron

Hak mandlerne fint (behøver ikke at blive smuttet først).
Bland dem med mel og bagepulver.
Rør smør og sukker hvidt.
Tilsæt æggene ét ad gangen. Rør vaniljekorn og fintrevet citronskal i.
Rør mandel-melblandingen i massen og fyld dejen i 12 – 16 små forme.
Bag dem i en forvarmet ovn ved 190 grader ved varmluft i 20-25 minutter.
De skal være hævede, gyldne og gennembagte.
Afkøl kagerne let, og løsn dem fra formen, inden de er helt afkølet.

TIP: Kog evt. saften fra citronen med et par skefulde sukker til en citronsirup. Prik nogle huller i de bagte muffins og hæld citronsiruppen over.
Du kan også røre en glasur og pynte med.

(Lea)