Squashkage med syltet ingefær

Squashkagen

3 æg
2,5 dl smagsneutral olie
450 g rørsukker
350 g squash
300 g hvedemel
3 tsk stødt kanel
2 tsk vanillesukker
1/4 tsk bagepulver
2 tsk natron
100 g valnødder
3-5 kugler sukkesyltet ingefær

Pisk æg, sukker og olie rigtig godt, mindst 5 minutter på køkkenmaskinen.
Riv squashen, tilsæt til æggemassen og rør rundt.
Skær ingefæren i små tern, kom dem i dejen og rør rundt.
Hak valnødderne groft, kom dem i dejen og rør rundt.
Bland mel med krydderierne, kom i dejen og rør rundt.
Kom dejen i en bradepande ca 23 x 33 cm. Bag 45 minutter ved 175 grader C.

Kagen kan holde sig frisk i lang tid.

Kagen kan piftes op med en ostesmørcreme og til fest kan den pyntes med spiselige blomster.

Tips: erstat 100 g af sukkeret med 1 dl af sukkerlagen fra de syltede ingefær, så fås endnu bedre ingefærsmag.

Topping – ostesmørcreme
90 g smør
2,5 dl flormelis
2 tsk vanillesukke
150 flødeost

Pisk/rør flormelis, vanillesukker og smør sammen rigtig godt sammen, tilsæt ost og pisk det godt.
Kom smørcremen på kagen, pynt med blomster.

(Jette)