4 personer
250 g hakket lammekød
250 g hakket flæskekød
1/2 – 1 pakke bacon i skiver
200 g fetaost
1 spsk hakket frisk rød chili
1/2 dl havregryn
2 æg
1/2 dl mælk (evt. laktosefri)
4 spsk finthakket persille
2 tsk kabers
2 tsk salt
2 tsk peber
Hakket lammekød og flæskekød røres med havregryn, æg og mælk.
Hak chilien og skær fetaosten i mindre tern. Vend det i farsen.
Skyl og hak persillen fint. Rør den i farsen sammen med kabers, salt og peber.
Form farsen til et brød, læg skiver af bacon hen over. Sættes i et ovnfast fad.
Farsbrødet sættes i en forvarmet ovn ved 200 grader og bages i 45 – 55 minutter.
Hvis kødsaften nu er klar, er farsbrødet færdigt.
Kan serveres med stegte kartofler og grøn salat.
(Lea)