Spinatsnegle

ca. 12 stk

1 rulle pizzadej eller dej til pølsehorn
300 g helbladet spinat, optøet
200 g flødeost naturel
75 g fast ost, revet (f.eks. cheddar, emmenthaler, vesterhavsost
1/2 fed hvidløg, presset
50 g valnødder, grofthakket
revet muskatnød
Salt og peber

Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Rør alle ingredienser til spinatfyldet – vent med valnødderne – sammen og smag til med revet muskatnød, salt og peber.
Fold dejen ud på en meldrysset flade. Rul den en smugle tyndere.
Smør spinatfyldet ud på dejen i et jævnt lag.
Drys valnødderne over.
Rul dejen sammen med fyldet og skær 2 cm tykke skiver af rullen og læg dem på en bageplade med bagepapir.
Bag sneglene i ca. 20 min. til de er gennembagte og gyldne.

(Lea)